T Á M O P-3.1.4-12/2

M e g v a l ó s u l t    p r o g r a m j a i n k:

2014 - 2015-ös tanév

Vitorlástáborok

Szakmai beszámolók, képek:

Alkalomszerű mozgásos tevékenységek

Szakmai beszámolók, képek:

Egészségnap

A „Tapolcai Általános Iskola innovatív pedagógiai-módszertani megújulása” megnevezésű, TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0439 azonosítószámú projekt pályázati programjának – Egészségfejlesztő – szemléletformáló – iskolai programok megvalósítása a tanulók egészségének védelme, valamint az egészséges életmód viselkedésbe épülése érdekében - egészségnap - lebonyolításához.

 

Szakmai beszámolók, képek:


Erdei Iskola

A „Tapolcai Általános Iskola innovatív pedagógiai-módszertani megújulása” megnevezésű, TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0439 azonosítószámú projekt pályázati programjának – Köznevelési intézményekben nevelési-pedagógiai tevékenységek támogatása- környezeti nevelést, fenntarthatóságot szolgáló, környezettudatos tanórán kívüli tevékenység - megvalósításához szükséges erdei iskolai tábor lebonyolításához.

 

Szakmai beszámolók, képek:


Közlekedési ismeretek - balesetmegelőzés

A „Tapolcai Általános Iskola innovatív pedagógiai-módszertani megújulása” megnevezésű, TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0439 azonosítószámú projekt pályázati programjának – Köznevelési intézményekben nevelési-pedagógiai tevékenységek támogatása – komplex közlekedési ismeretek oktatása (egészségfejlesztési ismeretek) lebonyolításához.

 

Szakmai beszámolók, képek:

 


Márton - Nap

A „Tapolcai Általános Iskola innovatív pedagógiai-módszertani megújulása” megnevezésű, TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0439 azonosítószámú projekt pályázati programjának – Egészségfejlesztő – szemléletformáló – iskolai programok megvalósítása a tanulók egészségének védelme, valamint az egészséges életmód viselkedésbe épülése érdekében – legalább tanévenként egy hagyománnyá tehető iskolai esemény Márton-nap - lebonyolításához.

 

Szakmai beszámolók, képek:


Sítábor

A „Tapolcai Általános Iskola innovatív pedagógiai-módszertani megújulása” megnevezésű, TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0439 azonosítószámú projekt pályázati programjának – Köznevelési intézményekben nevelési-pedagógiai tevékenységek támogatása-természetközeli sporttáborok - megvalósításához szükséges sítábor lebonyolítására.

Eplényi sítábor

Ez az első alkalom, hogy síelni tanulhattunk. Erre lehetőséget adott az iskolánk TÁMOP programja, melynek keretében kipróbálhattuk a síelést.

Az Eplényi síparadicsomban, ideális körülmények között sajátíthattuk el ennek a téli sportnak az alapjait, és kipihenhettük magunkat az Ámos vendégházban. Reggel indultunk az Ámos-hegyre. Mindenki nagy izgalommal várta, hogy felcsatoljuk a sílécet és induljunk síelni. A tanáraink oktattak minket, nagy türelemmel és hozzáértéssel. Délután néhányan a tanulópálya helyett már felmehetett a hegyre, mi is köztük voltunk. Nagy izgalommal ültünk be a sífelvonóba. Szerencsére senki sem maradt fönn a pályán, mindenki épségben és ügyesen lesiklott. Ugyan sokat estünk-keltünk, de ez nem vette el a kedvünket az újabb próbálkozásoktól. A Mókus büfében ebédeltünk. Egész héten reggeltől estig síeltünk, majd a szálláson finom vacsora fogadott minket. Ezután következtek a közös játékok. Aztán egyeztettük a másnapi terveket, majd elmentünk aludni. Álmunkban is a síelés járt a fejünkben.

Egy felejthetetlen élmény volt, és kár hogy vége. Sajnos minden jónak egyszer vége lesz. Köszönjük ezt a lehetőséget!

Készítette: Keller Anna Lilla és Dorfinger Réka  ( Batsányi Tagintézmény )

 

Szakmai beszámolók, képek:

 

2015. február 19 - 22. : Bárdos - Batsányi

 


Tapolcai Általános Iskola innovatív pedagógiai-módszertani megújulása

Megvalósult programjaink:

 

2013 - 2014-es tanév

 

2014 - 2015-ös tanév

 

A projekt időtartama:
2013.03.25. - 2015.10.31.

starstarstarstarstar